Αρμαγεδδών σε Μάκρη – Δίκελλα: Το χαλάζι κατέστρεψε περιουσίες

Μεγάλες καταστροφές υπέστησαν περιουσίες στο τουριστικό επίνειο της Αλεξανδρούπολης, δηλαδή στους οικισμούς Μάκρη και Δίκελλα από το μπουρίνι που έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Τετάρτης.

Πάρα πολλές ζημιές σημειώθηκαν σε αυτοκίνητα με σπασμενα παρμπριζ (κάποια μάλιστα έσπασαν και εν κινήσει) ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις όπου αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς. Σημαντικές ζημιές καταγράφονται και σε κατοικίες -εξοχικές και μόνιμες- ιδιαίτερα στην περιοχή των Δικέλλων. Δέντρα έπεσαν επίσης και στα ΚΑΑΥ της Μάκρης και μάλιστα πάνω σε οχήματα.

Το μπουρίνι έπληξε την περιοχή στα όρια των Νομών Έβρου και Ροδόπης, όπου και εκεί αναφέρονται καταστροφές. Η διαδικασία αποτύπωσης της κατάστασης είναι σε εξέλιξη, ενώ -ευτυχώς- δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός κατοίκου ή τουρίστα.

“Μεγάλη καταστροφή” λένε τα μηνύματα που έρχονται από τους κατοίκους των οικισμών, που περιγράφουν το φυσικό φαινόμενο το οποίο διήρκησε μόλις δύο λεπτά! Σε απόγνωση βρίσκονται και  οι καταστηματάρχες  στην Αγία Παρασκευή.