Παναγιώτης Φαραντάτος: “Είμαι στις Εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία γιατί έμαθα να μάχομαι!”

Σε ένα μεγάλο κοινό στην γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης, έκανε την προεκλογική του ομιλία στην πρωτεύουσα του Έβρου, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Παναγιώτης Φαραντάτος.

Συνοψίζοντας την απόφαση του να ασχοληθεί με την πολιτική ο στρατηγός είπε: “Είμαι στις Εκλογές γιατί έμαθα να μάχομαι!” αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Οπλίζοντας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο κος Φαραντάτος, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως “πολιτικό μικρής αξίας, που εφάρμοσε πολιτικές για φίλους στο πλαίσιο μίας ευημερούσας Αριστεράς, την ώρα που λαός πεινάει” και έβαλε στον αντίποδα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος το μόνο που υπόσχεται είναι “δουλειές, δουλειές, δουλειές”.

“Θα βρίσκομαι σε τακτική επαφή με τους Δημάρχους, τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη, ώστε συντονισμένα να αναδείξουμε τα προβλήματα του Έβρου και να βρούμε λύσεις σωστές, πρακτικές και εφαρμόσιμες” είπε ο Στρατηγός αναφερόμενος στον εαυτό του και στα επιχειρήματα του για να κεδρίσει την ψήφο των Νεοδημοκρατών

Μιλώντας στο ίδιο πλαίσιο, ο κος Φαραντάτος τόνισε ότι “εμείς ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία και πρέπει να κοιτάμε το κόμμα μας, αφήνοντας πίσω μας αυτά που μας διχάζουν και μας χωρίζουν”. Σταχυολογώντας τα προβλήματα του Νομού τον οποίο έχει εντάξει στη συνείδησή του, ο κος Φαραντάτος είπε μεταξύ άλλων ότι “από τη Θράκη ξεκινάει ένας τίμιος αγώνας, ώστε ο Έβρος να μπει στο επίκεντρο και να κατανοήσουμε ότι δεν είναι η εσχατιά της Ελλάδας”. Τόνισε ότι η “ανεργία τσάκισε τις ελπίδες των νέων” και ότι “είναι πόνος να βλέπεις το παιδί σου άνεργο, είναι πόνος για την οικογένεια, είναι δρόμος προς την προσφυγιά, προς τα ναρκωτικά, προς την κοινωνική απομόνωση”. 

Ο κος Φαραντάτος κάλεσε όλους να προσέλθουν στην κάλπη, αλλά έκανε και ειδική μνεία στις Ένοπλες Δυνάμεις τις οποίες υπηρέτησε επί 35 συναπτά έτη, δίνοντας από 18 ετών έναν “όρκο στη Σημαία και το Ευαγγέλιο”. Σημείωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πλήρωσαν πολλές από τις συνέπειες της κρίσης, και δεσμεύτηκε να εργαστεί για την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί.

Χαρακτηριστική έκφραση του Παναγιώτη Φαραντάτου, η σημείωση ότι “ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανοίξει νέους δρόμους στον Έβρο” καθώς και η φράση του ότι η ήρθε η ώρα η Νέα Δημοκρατία να χαράξει γαλάζιες γραμμές” για την ευημερία του Έβρου.