Η Νατάσα Γκαρά σε δημόσιες υπηρεσίες της Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, στα πλαίσια της προεκλογικής της περιοδείας και πραγματοποίησε μια σειρά επισκέψεων σε δημόσιες υπηρεσίες της πόλης και συναντήσεις με πολίτες και  παραγωγικούς φορείς.

Δεδομένου ότι η αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ  απόλυτη προτεραιότητα η κα. Γκαρά επισκέφθηκε τις  Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης, την Διεύθυνση Υγείας και Πρόνοιας ΠΕ Έβρου, την Εφορία, το ΙΚΑ και πραγματοποίησε συνάντηση με το Σωματείο Λιμενεργατών Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και τη  ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, όπου συζητήθηκαν τα καθημερινά ζητήματα και οι προβληματισμοί των εργαζομένων.

Τέλος, ολοκλήρωσε την περιοδεία της με την επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και επικοινώνησε το κυβερνητικό έργο και κατέγραψε προτάσεις προς αξιοποίηση για να βελτιωθούν την επόμενη τετραετία οι περισσότερες αστοχίες του παρελθόντος.

Οι εποικοδομητικές συζητήσεις και ο διάλογος με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους αποτελούν το πιο αποτελεσματικό μέσο  για την επίλυση μικρών και μεγάλων ζητημάτων, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Εκτός αυτού, η υποψήφια Βουλευτής είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το συνολικό έργο της, τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε αλλά και τα ζητήματα που λύθηκαν κατά την τετραετία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό μας.