Κάλεσμα συμμετοχής στις Εκλογές απευθύνει ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

Την προτροπή προς όλους να προσέλθουν στην κάλπη της 7ης Ιουλίου, απευθύνει ο νυν και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Ο κος Δημοσχάκης, έχοντας διανύσει μία τετραετία στα βουλευτικά έδρανα, καλεί τους ψηφοφόρους “να συμμετάσχετε όλοι στις Εθνικές Εκλογές για να αποτραπεί η ανίατος ασθένεια της αποχής στον Έβρο! Στις 7 Ιουλίου, σας θέλω όλους δίπλα μου για να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα!”

Όπως λέει ο ίδιος: “Μετά από 4,5 χρόνια αποτυχημένων και επικίνδυνων αυτοσχεδιασμών η πολιτική αλλαγή θα επαναφέρει στη Χώρα μας την κανονικότητα! Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη. Στις Ευρωεκλογές του 2014 με τιμήσατε απλόχερα & τον Ιανουάριο του 2015 με εκλέξατε βουλευτή του Νομού! Υπερασπίστηκα πιστά τον Έβρο & τη Θράκη αναδεικνύοντας τα μείζονα προβλήματα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο”. 

Ο στόχος του βασίζεται στο τρίπτυχο:

▪ Άμυνα και ασφάλεια στον Έβρο.

▪ Πρόοδος και Ανάπτυξη στο Νομό

▪ Αναγέννηση των χωριών μας

Εν τέλει, ο κος Δημισχάκης σημειώνει: Στηρίξτε με την ψήφο σας την ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη για μια φωτεινή Ελλάδα της ανάπτυξης & δώστε μου τον ένα από τους δύο σταυρούς για να σας υπηρετήσω & πάλι αποτελεσματικά!”