Η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν αφήνει τον Κυριάκο “να ξεχάσει τον Έβρο”

Εύσημα στη σύζυγο του Μαρέβα, απένειμε από την Αλεξανδρούπολη ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, διότι όπως είπε “και να ήθελα να ξεχάσω τον Έβρο, επειδή η σύζυγος μου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Σουφλί αποκλείεται να με άφηνε!”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε στον Έβρο, αρχίζοντας από τις Καστανιές, συνεχίζοντας σε Ορεστιάδα, Σουφλί και Διδυμότειχο και καταλήγοντας στην Αλεξανδρούπολη ακολουθώντας “μία αντίστοιχη διαδρομή με την διαδρομή που ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πριν από ακριβώς 30 χρόνια, όταν μίλησε εδώ στην Αλεξανδρούπολη”, όπως είπε ο ίδιος μιλώντας σε θιασώτες του κόμματος, που είχαν συγκεντρωθεί να τον δουν σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του, ο αρχηγός της ΝΔ είπε ότι για την υλοποίησή του θέλει συμπαραστάτες του Περιφερειάρχες γι’ αυτό και επέμεινε τόσο πολύ στην εκλογή του Χρήστου Μέτιου (αλλά ευχαρίστησε και τον Δημήτρη Πέτροβιτς για τη στήριξη στην παράταξη) και σε αδρές γραμμές, σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία εργάζεται: “για να φτάσει το φυσικό αέριο παντού. Για την αναβάθμιση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, τη στήριξη του Πανεπιστημίου, για την προστασία του περιβάλλοντος – θυμάμαι την πρώτη μου επίσκεψη πριν από έντεκα χρόνια στο Δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του Έβρου αυτή η περιοχή έχει αναξιοποίητους θησαυρούς και θα σας βοηθήσουμε να τους αξιοποιήσετε” καθώς και ότι “θέλουμε να στηρίξουμε την ιδιωτική οικονομία, θέλουμε πάνω απ’ όλα να δημιουργήσουμε δουλειές. Ξέρουμε πως θα μειώσουμε τους φόρους, ξέρουμε -γιατί είδα εδώ και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου – πως θα στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας. Ότι η ευημερία η οποία θα δημιουργήσουμε, θα αφορά όλους πρωτίστως τους εργαζόμενους Καλή επιχείρηση είναι η επιχείρηση που πληρώνει καλούς μισθούς. Και η επιχείρηση που φροντίζει τους εργαζόμενους της”.

Μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους Εβρίτες να κάνουν το 4-0, ήτοι να εκλέξουν στον Έβρο τέσσερις βουλευτές από το “ανανεωμένο αλλά και έμπειρο ψηφοδέλτιο” του κόμματος, ενώ τόνισε ότι “η τελευταία εβδομάδα και είναι πάντα κρίσιμη. Και όσο κι αν είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και βλέπουμε την παράταξη να τραβά προς μια περήφανη νίκη, άλλο τόσο – θέλω να τονίσω – ότι δεν δικαιολογείται κανείς εφησυχασμός, καμία προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος”.