«Εγώ κατεβαίνω με τον Έβρο!» δήλωσε μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων του πολιτικού της γραφείου στην Αλεξανδρούπολη, η υποψήφια βουλευτής Έβρου, Έλενα Σώκου.

Η Έλενα Σώκου, που υπηρετεί τη Δημοσιογραφία για περισσότερα από 20 χρόνια αποφάσισε να αναλάβει ενεργό δράση στην πολιτική, συμμετέχοντας στις Εκλογές της 7ης Ιουλίου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ούσα μάλιστα επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα από το Μητρώο Στελεχών του κόμματος, το οποίο ήταν μία δική του καινοτομία.

Στο σχόλιο της, μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων, η κα Σώκου ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του, υπογράμμισε όμως ότι το βασικό της πρόταγμα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Έβρου, στον οποίο θέλει να δώσει «μία νέα ζωή», όπως λέει άλλωστε και στο προεκλογικό της μοτο.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μία λιτή εκδήλωση σε καφέ της πόλης, στην οποία έδωσαν το παρών και πολλά στελέχη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, προεξάρχοντος μάλιστα του Προέδρου Άκη Παρασκευόπουλου.

Την τελετή και τη δεξίωση παρακολούθησαν πολλοί καλεσμένοι, φέροντες και μη την κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ η υποψήφια βουλευτής σχεδιάζει ένα πρόγραμμα επισκέψεων «στους δρόμους του Έβρου», στους οποίους θα περπατάει «και την επόμενη ημέρα», όπως είπε η ίδια, τονίζοντας ακόμη ότι «η θέση που διεκδικώ, ανήκει σε όλους τους Εβρίτες».