Προεκλογικές περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο Ν. Εβρου

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Σταμάτη Γκατζίδη και Σάββα Δευτεραίο επισκέφτηκαν την Αγριάνη.

Στην αρχή ευχαρίστησαν τους κατοίκους για την μεγάλη στήριξη στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές, όπου το ΚΚΕ πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό στο νομό.

Στην συνέχεια τους κάλεσαν να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που και στις 8 Ιούλη αλλά και καθημερινά θα είναι στο πλάι των εργαζόμενων και των φτωχών αγροτών, για να οργανώσει των δικό τους αγώνα για να σταματήσει η παραπέρα αντιλαϊκή πολιτική, που είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί και την επόμενη των εκλογών.

Στο κέντρο του Διδυμοτείχου, σε μαγαζιά, καφενεία και καφετέριες περιόδευσε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Σταμάτη Γκατζίδη και Σιδέρη Μιχαηλίδη. Καλώντας των κόσμο, νέους κυρίως, να στρέψουν την αγανάκτησή τους σ’ αυτούς που αποδεδειγμένα κατέστρεψαν την ζωή τους. Σ’ αυτούς που ψήφισαν μνημόνια και στήριξαν εφαρμοστικούς νόμους που θα ισχύουν τουλάχιστον μέχρι το 2060.

Να μην παραιτηθούν απο την ζωή και τα δικαιώματά τους, η αποχή, η ψήφος σε κόμματα μιας χρήσης, η τιμωρία του  ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο στην ΝΔ που “τιμωρήθηκε” το 2015, μόνο τιμωρία δεν είναι. Τους κάλεσαν αυτή την φορά να τους τρομοκρατήσουν ψηφίζοντας το ΚΚΕ το μόνο κόμμα που αντιπάλεψε αυτές τις πολιτικές. Να δυναμώσουν το κόμμα γιατί θα είναι το στήριγμα τους την επόμενη μέρα.