Με “έθνικ” νότες ξεκινάει τη φετινή σεζόν η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Τα καλοκαίρια για τους σινεφίλ στην Αλεξανδρούπολη έχουν όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από τον Θερινό Κινηματογράφο “Φλοίσβο”, που βρίσκεται στην παραλία του ΕΟΤ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο “Φλοίσβος” ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και στο πανί του θα προβληθούν ταινίες που έχει επιλέξει η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης, που για άλλη μία χρονιά θα έχει την ευθύνη της λειτουργίας του θερινού σινεμά.

Η φετινή έναρξη των προβολών στον Φλοίσβο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Ιουνίου, με έθνικ αναφορές τόσο κινηματογραφικές όσο όμως και μουσικές. Η πρώτη προβολή για το φετινό καλοκαίρι θα είναι το ντοκιμαντέρ του Σταύρου Ψυλλάκη “Μικρές Ιστορίες ΡΟΜΑ” ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς έχει αναλάβει το συγκρότημα BALKANATOLIA.

Το ραντεβού είναι κλεισμένο για τις 21.00 το βράδι και όπως είπε στο “R” η πρόεδρος της ΚΛΑ Χρύσα Αθανασίου “από όλα τα μέλη του ΔΣ γίνεται σκληρή δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες, για να ετοιμαστεί ο χώρος και να χαρίσουμε όμορφες βραδιές στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας”.

Φέτος, θα προβληθούν 23 ταινίες στον Φλοίσβο, ο οποίος θα διακόψει το πρόγραμμα του για μία εβδομάδα λόγω της Γιορτής Κρασιού, ενώ προετοιμάζονται και ορισμένα events – εκπλήξεις!

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών που θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Ένα μικρό δείγμα από τους BALKANATOLIA: