Νατάσα Γκαρά: “Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για τη ζωή μας και το αύριο!”

Το δικό της μήνυμα μέσα από social media στέλνει η βουλευτής και εκ νέου υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Η κα Γκαρά έγραψε:

“Αγαπητοί-ες Συμπολίτες,

Τέσσερα χρόνια δώσαμε σκληρές μάχες κάτω από δύσκολες συνθήκες και καταφέραμε να αλλάξουμε πολλά. Με πολλή δουλειά, με σχέδιο, με εντιμότητα και πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας, καταφέραμε να στήσουμε την κοινωνία στα πόδια της, να βάλουμε την οικονομία σε αναπτυξιακές ράγες και να αφήσουμε πίσω τα χρόνια των μνημονίων και του ΔΝΤ.

Στον Νομό μας έγιναν μικρές και μεγάλες αναγκαίες παρεμβάσεις με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Με συνεχές ενδιαφέρον και αγάπη για τον Έβρο εργαστήκαμε για την ολοκλήρωση έργων, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με έμφαση στη γνώση και στον πλούτο της περιοχής μας.

Καταφέραμε να βάλουμε βάσεις για ένα καλύτερο αύριο με αξιοπρέπεια, μακριά από την αδιαφορία και το πλιάτσικο των προηγούμενων κυβερνήσεων. Από κοινού μπορούμε να συνεχίσουμε σε μία έντιμη και αναπτυξιακή πορεία του Έβρου και των ανθρώπων του.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θέτω και πάλι την υποψηφιότητά μου για να εκπροσωπήσω τον Έβρο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ζητώ τη στήριξή σας, για να καταφέρουμε να συνεχίσουμε το έργο μας και με μεγαλύτερη εμπειρία να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία ώστε να προχωρήσουμε σε μια καλύτερη μέρα για τον τόπο μας.

Στις 7 Ιουλίου Κρίνουμε- Συγκρίνουμε- Αποφασίζουμε – Ψηφίζουμε για τη ζωή μας και το αύριο!”