Οι ενστάσεις θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι Γκουλιάμα – Εξακουστός

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της επανακαταμέτρησης των ψήφων των εκλεγμένων πλέον περιφερειακών συμβούλων Αλεξάνδρας Γκουλιάμα και Κωνσταντίνου Εξακουστού.

Οι δύο σύμβουλοι που ήταν υποψήφιοι με την παράταξη της Περιεφερειακής Σύνθεσης του Χριστόδουλου Τοψίδη καταλαμβάνοντας την 3η και την 4η θέση, στις 4 έδρες που κέρδισε η παράταξη στον Έβρο. Επειδή όμως η παράταξη ήρθε δεύτερη στον β’ γύρο την 4η έδρα πρέπει να καταλάβει ο επικεφαλής Χριστόδουλος Τοψίδης.

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα που δημοσίευσε το Πρωτοδικείο της Αλεξανδρούπολης, προηγείται με βραχεία κεφαλή ο Κωνσταντίνος Εξακουστός ενώ στην πρώτη καταμέτρηση προηγείτο η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα.

Δεδομένης της ελάχιστης διαφοράς τους, από κοινού οι δύο Σύμβουλοι αποφάσισαν να επανακαταμέτρηση των ψήφων αρχίζοντας από το Πρωτοδικείο της Αλεξανδρούπολης και συνεχίζοντας στο Πρωτοδικείο της Ορεστιάδας. Πλέον βρίσκονται αμφότεροι στο Πρωτοδικείο της Ορεστιάδας και όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του “R”, αφού ολοκληρώσουν την επανακαταμέτρηση, εφόσον κριθεί απαραίτητο θα κάνουν τις σχετικές ενστάσεις για να κριθεί πλέον αμετάκλητα το αποτέλεσμα.