Γιώργος Ντόλιος: “Θέλω να είμαι πολιτικός και όχι διακονιάρης”

Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά -και όχι μόνο- πηγαδάκια η είδηση ότι ο Γιώργος Ντόλιος δεν θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις Εκλογές που αναμένεται να προκηρυχθούν οσονούπω.

Το “R” αναζήτησε τον ίδιο τον κο Ντόλιο και το σχόλιο του επί αυτού καταγράφοντας την άποψη του, έχει ως εξής: “Θέλω να είμαι πολιτικός και όχι διακονιάρης”. 

Κατά μία εκτίμηση που συμμερίζονται πολλοί, οι επερχόμενες εκλογές δεν θα δώσουν έδρα στο ΚΙΝΑΛ στον Έβρο, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί και ως εκ τούτου το αίτημα ψήφου στους Εβρίτες “δεν θα έχει πολιτικό νόημα”, σημείωσε ο πρώην υπουργός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το ΚΙΝΑΛ διάγει αυτές τις ημέρες μία κρίση μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τη Φώφη Γεννηματά να επιχειρεί να ισορροπήσει τα πράγματα, αλλά προς το παρόν η κριτική που υφίσταται είναι αρνητική.

Ο Γιώργος Ντόλιος πάντως, αποσυνδέει πλήρως τη στάση του για τις επικείμενες εκλογές με την κατάσταση που διαμόρφωσε στο (και για το) ΚΙΝΑΛ η αποχώρηση Βενιζέλου.