Ο άνθρωπος που τρόλαρε το Διδυμότειχο λέγοντας ότι κέρδισε το Τζόκερ

Ως γνωστόν, πρώτο θέμα συζήτησης -μετά τις Εκλογές- στον Έβρο αυτές τις ημέρες αποτελεί ο τυχερός που συμπλήρωσε το “χρυσό” δελτίο του Τζόκερ στο Διδυμότειχο κερδίζοντας 1.770.000 ευρώ.

Το δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο της πόλης των Κάστρων και μάλιστα κόστισε μόλις 3 ευρώ. Η αναζήτηση του προσώπου για πολλούς αποτελεί πλέον προσωπικό στοίχημα παρά το γεγονός ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο τυχερός παίκτης θα κρατήσει την ανωνυμία του.

Αυτή την “αναζήτηση” προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Βαλάντης Μανσούδης και να “περιπαίξει” τους φίλους του στο Facebook, αναρτώντας ένα χιουμοριστικό post στο οποίο υποστήριζε ότι αυτός είχε συμπληρώσει το τυχερό δελτίο του τζόκερ!

Δυο μέρες μετά την ανάρτηση όμως, όπως λεει ο ίδιος στο “R”, κοντεύει πια να τρελαθεί αφού έχει δεχθεί πάνω από 300 κλήσεις για συγχαρητήρια (ή και για δανεικά… ποιος ξέρει). Παρά το γεγονός μάλιστα ότι παραδέχτηκε σε άλλη ανάρτηση του ότι δεν κέρδισε αυτός τα λεφτά και ότι ήθελε απλώς να κάνει χιούμορ, το κινητό του δεν έχει σταματήσει να χτυπά.

Σε αντίστοιχη κατάσταση έχεί βρεθεί και το οικογενειακό και συγγενικό του περιβάλλον, με τις κλήσεις και εκεί να πέφτουν βροχή!

Η ανάρτηση της διάψευσης, είναι η εξής:

“Το πόσο σπουδαίος γίνεσαι όταν πιάνεις το ”ΤΖΟΚΕΡ” ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω !!!! Τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που δεχτήκαμε αμέτρητα. Όσοι με γνωρίζουν καλά κατάλαβαν πως πρόκειται για μια ακόμη απλή ΠΛΑΚΙΤΣΑ μου. Οι υπόλοιποι να ξέρετε πως αν το πιάσω κάποτε δεν θα το ποσταρω ποτέ στο facebook!!!!!! Καλοφαγωτα σαυτόν που τα κερδισε, να είναι γερός να τα χαρει και να σκεφτεί λιγάκι και μένα που τον προστάτεψα από τη δημοσιότητα .

Υ.Γ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!!!!”