Δ. Αλεξανδρούπολης: Η Δελτα Τηλεόραση φιλοξενεί ένα debate Λαμπάκη – Ζαμπούκη αλλά θα είναι και οι δύο εκει;

Την συμμετοχή του σε ένα debate που οργανώνει η Δέλτα Τηλεόραση ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και εκ νέου υποψήφιος Βαγγέλης Λαμπάκης, στο οποίο θα είχε απέναντι του τον κο Γιάννη Ζαμπουκη, που συναγωνίζονται την δεύτερη Κυριακη.

Πλην όμως, ο κύριος Ζαμπούκης ανακοίνωσε ότι ο ίδιος δεν θα πάει και έτσι έφτασαν τρία email στα δημοσιογραφικά γραφεία, που παρατίθενται όπως ήρθαν και με τη σειρά που ήρθαν

1ον / Πόλη και Πολίτες

Αγαπητά ΜΜΕ και δημοσιογράφοι.

Παρακολουθήστε σήμερα το βράδυ στις 21:00 στη Δέλτα Τηλεόραση τη μάχη των μονομάχων της δεύτερης Κυριακής για το Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης και ο Ιωάννης Ζαμπούκης συναντιούνται στο studio προκειμένου εσείς να κρίνετε τον ικανότερο και αυτόν που αξίζει να διοικήσει τα επόμενα χρόνια το Δήμο μας.

Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης
Δημοτική παράταξη Δήμου Αλεξανδρούπολης

2ον / Δήμος για όλους Πρώτα Εσύ
Με φτωχά, αναχρονιστικά επικοινωνιακά παιχνίδια δεν ξεγελιούνται πλέον οι Δημότες. Ο κύριος Λαμπάκης λογαριάζοντας όπως πάντα χωρίς τον ξενοδόχο, προσπαθεί απεγνωσμένα να παρουσιάσει ακόμη ένα τύπου BOLLYWOOD show από τα γνωστά που στήνει κατά καιρούς.
Πληροφορηθήκαμε από δική του ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε, ότι σήμερα θα μονομαχήσει στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με……ΕΜΑΣ!
Ο απερχόμενος Δήμαρχος και η Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς. Η δική μας γνώμη, τους είναι περιττή.
Ας μονομαχήσει λοιπόν ο κυριος Λαμπάκης με μια άδεια πολυθρόνα.
Ας χρησιμοποιήσει την γνωστή ρητορική του εναντίον των αντιπάλων του.
Ας υποσχεθεί και πάλι χωρίς αντίκρυσμα.
Οι πολίτες πλέον έχουν γνώση.
Γι αυτό και κάνουμε πρόβλεψη ότι από το σημερινό debate νικητής θα είναι…. η άδεια πολυθρόνα!
3ον /Δήμος για όλους Πρώτα Εσύ

Μετα από   ηλεκτρονική πρόσκληση που λαβαμε απο την ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή debate με τον έτερο υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κύριο Ευάγγελο Λαμπάκη, ενημερώνουμε ότι δεν θα παραβρεθούμε για τους παρακάτω λόγους:

Κατά την προεκλογική περίοδο συμμετείχαμε σε ένα Διαδικτυακό, σε ένα τηλεοπτικό και σε ένα  έντυπο debate,  όπου εκφράσαμε κόσμια τις θέσεις μας και τις απόψεις μας προς τους ενδιαφερόμενους Δημότες.

Εκτιμούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο και ενδιαφέρον να ακούσουμε από το στόμα του απερχόμενου Δημάρχου και να απαντήσουμε, εκτός από τις γνωστές πολεμικές κραυγές και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που έχει εκφράσει και συνεχίζει να εκφράζει εναντίον μας .

Είναι γνωστό ότι τα ψέματα του έχουν αρχίσει χρόνια πριν και συνεχίζονται μέχρι τώρα. Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, έργα δεκάδων εκατομμυρίων  που δεν τα βλέπει κανείς, διαμετακομιστικό κέντρο, δωρεά Ρωσικού ναού τεσσάρων εκατομμυρίων ευρω με 12 χρυσούς τρούλους,  πτήσεις από Ρωσία, εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες, ατελείωτες χρονοδεσμεύσεις για το σφαγείο Φερών, το χαμένο αρδευτικό έργο του Πετάλου Πέπλου  και αμέτρητα άλλα.

Δεν χρειάζεται την παρουσία μας ο κος Λαμπάκης για να ξαναπεί για πολλοστή  φορά τα ίδια ψέματα. Μπορεί να τα πει και μονος του για να συνεχίσει να προσβάλει τους Δημότες.

Εμείς τους σεβόμαστε,   γι αυτό με απλά λόγια και με πολιτισμένο τρόπο, τους ενημερώσαμε πλήρως για το πρόγραμμα μας και γι αυτα που θέλουμε να πετύχουμε με τον αγώνα μας.

Ο κύριος Λαμπάκης όψιμα έρχεται να ζητήσει συνεργασίες και συγκλίσεις όταν επί σειρά ετών χαρακτήριζε καρκινώματα όσους τον εγκατέλειψαν όπως τον κυριο Μυτιληνό, και έβριζε όσους του έκαναν κριτική η άρθρωναν αντιπολιτευτικό λόγο όπως ο κυριος Μιχαηλίδης. Τα ίδια εισέπραξα και εγώ επανειλημμένα.

Την απόφαση μας για μη συμμετοχή στο debate της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ  ενισχύουν και άλλα γεγονότα όπως:

  • Η άρνηση της Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού να μας γνωστοποιήσει τον επίσημο ισχύοντα τιμοκατάλογο μετάδοσης διαφημιστικών μηνυμάτων για  να προβάλλουμε διαφημιστικά σποτ της παράταξης μας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Νόμο. Υποβάλλαμε γραπτώς  αίτημα τρεις φορές που δεν απαντήθηκε ποτέ.
  • Είναι περίεργο ότι στην τελευταία πρόσκληση δεν περιγράφεται ο τρόπος διεξαγωγής και οι  κανόνες όπως στο προηγούμενο debate του ιδίου σταθμού.  Γιατί άραγε;
  • Έχει καταγραφεί πλέον στην ιστορία της Περιφερειακής τηλεόρασης,  το γεγονός ότι το κανάλι έκανε χορηγούμενες αναρτήσεις στα social media με κατ΄επιλογή συνεντεύξεις και ομιλίες του απερχόμενου Δημάρχου. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και θα δημοσιοποιηθούν τον κατάλληλο χρόνο.

Κάνουμε χρήση του Δημοκρατικού μας δικαιώματος, δίνοντας απευθείας λόγο στους Πολίτες και επιλέγουμε ως σοβαρή και υπεύθυνη παράταξη εμείς τους Διαύλους επικοινωνίας με την Κοινωνία των Πολιτών.

Οι γνωστές τακτικές της άδειας πολυθρόνας και της  φρασεολογίας  του κυρίου Λαμπάκη “περί δειλίας και ατολμίας” είναι προβλέψιμες και παλαιοκοματικού τύπου.

Η Κοινωνία προχωράει μπροστά και οι Δημότες δεν συγχωρούν τα ψέματα.

Είναι μοναδικό Πανελλαδικά το φαινόμενο της κατάρρευσης μέσα σε 4 χρόνια από το 56% στο 37,5%  ποσοστό που  τον  κατατάσσει τελευταίο μεταξύ των πρώτων από όλους τους υποψηφίους δημάρχους στο Νομό Έβρου

Και φυσικά ήταν αναμενόμενο.