Ο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της ‘Περιφερειακής Σύνθεσης’ στην Αλεξανδρούπολη

Στην οδό Κύπρου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο της “Περιφερειακής Αναγέννησης”, της παράταξης που με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη διεκδικεί τα ηνία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές έγινε ο αγιασμός του κέντρου, χωρίς ομιλία, δεδομένης της δέσμευσης που προκύπτει από το νόμο και με βάση την οποία οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες δικαιούνται μόνο μία ομιλία σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (σ.σ. η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε επίσημα στις 26/04).

Πέρα από τον Χριστόδουλο Τοψίδη, ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο του, αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση, χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος ενώ ανάμεσα σε άλλους την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παύλος Μιχαηλίδης και Γιάννης Ζαμπούκης καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Νίκος Δαστερίδης.