Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων: “Η Εστίαση δεν αντέχει άλλο. Η κυβέρνηση μας στοχοποιεί”

Κατόπιν τον τελευταίων εξαγγελιών της κυβέρνησης για την μείωση του ΦΠΑ στον χώρο της εστίασης , σαν Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε θεατές σε αυτήν την φαρσοκωμωδία που επιχειρείται να διχάσει αλλά και να κοροϊδέψει καταστήματα αλλά και συναδέλφους που ασχολούνται με τον κλάδο της εστίασης . Παρατηρούμε επίσης για άλλη μία φορά τους Βουλευτές του Νομού μας να αδιαφορούν για τα προβλήματα του κλάδου μας και τους καλούμε ακόμα και τώρα να είναι στο πλευρό μας αυτήν την δύσκολη στιγμή του κλάδου μας.

 Η  Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων καλεί όλα τον καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και όλα τα εμπλεκόμενα επαγγέλματα , εγγεγραμμένα και μή στην Γενική Συνέλευση όπου θα αποφασιστεί ο τρόπος αντίδρασις μας  στα ημίμετρα του κλάδου μας αλλά και στην στοχοποίηση μας από την κυβέρνηση.

   Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη , δεν μπορούμε πλέον να παίζουν με τις δουλείες μας , με την ζωή μας , με το μέλλον τον παιδιών μας.

Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 17.00 στο Επιμελητηρίου Έβρου παίρνουμε αποφάσεις για έμας !
Η ΕΣΤΊΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΙ ΑΛΛΟ

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

 

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γενικός  Γραμματέας

Γεωργιάδης Νικόλαος                                                               Γκουλής Σάββας