Ενημερωτικές συναντήσεις του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ με μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στα πλαίσια συνεργασίας με το 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε 5 ενημερωτικές συναντήσεις για τους μαθητές της β’ Λυκείου από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Μάϊου 2019.

Οι συναντήσεις είχαν κυρίως βιωματικό χαρακτήρα και οι επαγγελματίες του Θεραπευτικού Προγράμματος βοήθησαν τους μαθητές να δώσουν οι ίδιοι  απαντήσεις σε δικά τους ερωτήματα και ανησυχίες για θέματα πρόληψης σχετικά με τις εξαρτήσεις.

Επιπλέον οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διαδικασία της απεξάρτησης στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων και είναι ένα θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης.

Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χρήση των τυχερών παιχνιδιών και στις οικογένειές τους, στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο. Η συμμετοχή στο θεραπευτικό πρόγραμμα είναι εθελοντική.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία του προγράμματος στο τηλέφωνο 25510-89595, Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00-16:00.