Πολύ μεγάλη συμμετοχή στην πολιτική ομιλία του υπ. Ευρωβουλευτή ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 8 Μαϊου, η κεντρική πολιτική ομιλία του Δημήτρη Καιρίδη, υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Ramada Thraki Palace. Τον κ. Καιρίδη προλόγισαν η Λουκία Σαράντη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ακρίτας Α.Ε., ο Άκης Παρασκευόπουλος, Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου και ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

Ο κ. Καιρίδης, καθηγητής διεθνούς και ευρωπαϊκής πολιτικής μίλησε για το διακύβευμα των προσεχών ευρω-εκλογών και πως η χώρα θα ξεπεράσει τη σημερινή της κρίση. Για τον κ. Καιρίδη απαραίτητη προϋπόθεση για την εθνική ανάταξη αλλά και τη διεκδίκηση μιας άλλης, πιο συνεκτικής και αλληλέγγυας Ευρώπης, είναι η κυβερνητική αλλαγή, ώστε η χώρα μας να ανακτήσει την αξιοπιστία της και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της ενοποίησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο κ. Καιρίδης κατήγγειλε τη λασπολογία της κυβέρνησης Σύριζα και τόνισε ότι το μεγάλο ζητούμενο είναι η ήττα του λαϊκισμού και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και η γρήγορη έξοδος από τη σημερινή κρίση, η οποία, όσο παρατείνεται, τόσο αποκτά μόνιμα χαρακτηριστικά παρακμής που οδηγεί τη χώρα σε περιπέτεια. Ζήτησε κοινά ευρωπαϊκά σύνορα, μείωση των υπερ-πλεονασμάτων και των φόρων,και έμφαση σε μια παιδεία της αριστείας και των ίσων ευκαιριών. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε δεξίωση και συζήτηση μέχρι αργά το βράδι.