Αυτά είναι τα αγαπημένα τραγούδια των υποψηφίων Δημάρχων της Αλεξανδρούπολης

Από Πάολα μέχρι Τζον Λένον κυμαίνονται τα μουσικά ακούσματα των ανθρώπων που διεκδικούν τη θέση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αυτό προέκυψε από τη συμμετοχή τους στο debate του ραδιοφωνικού σταθμού Status Radio 94.2, στο οποίο οι συμμετέχοντες, πέρα από τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις, κλήθηκαν να απαντήσουν και σε ερωτήσεις κοινού.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που έστειλαν οι ακροατές του σταθμού, ήταν και η ερώτηση “Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι” και οι συμμετέχοντες απάντησαν και κάποιοι μάλιστα τραγουδώντας.

Πριν σας αποκαλύψουμε τα μουσικά τους γούστα, να σημειώσουμε ότι στο debate συμμετείχαν μόνο οι 4 από τους 6 υποψήφιους δημάρχους καθώς ο Γιάννης Ζαμπούκης και ο Βαγγέλης Μυτιληνός δεν παραβρέθηκαν.

Βαγγέλης Λαμπάκης: “Το άγαλμα” του Γιάννη Πουλόπουλου (το οποίο μάλιστα το τραγούδησε κιόλας)

Σάββας Δευτεραίος: “Θυμός” της Πάολας (Ο κος Δευτεραίος βέβαια διευκρίνισε ότι το διαχρονικά αγαπημένο είδος μουσικής για τον ίδιο είναι η Ροκ)

Παύλος Μιχαηλίδης: “Imagine” του Τζον Λένον (Ο κος Δευτεραίος επέλεξε κάτι πολύ κλασικό κάνοντας αναφορές και στη γνωριμία με τη σύζυγό του)

Δημήτρης Λαζόπουλος: “Βάρκα χωρίς πανιά” του Μιχάλη Βιολάρη (Ο κος Λαζόπουλος αναφέρθηκε μέσω του τραγουδιού και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σαμοθράκη)

Μπορείτε να ακούσετε όλο το debate του Status Radio 94.2 πατώντας εδώ