Φέρες: Αδέσποτη “πασχαλινή” σφαίρα χτύπησε αυτοκίνητο ενώ η οδηγός ήταν μέσα!

Από καθαρή τύχη γλίτωσε τα χειρότερα μία κάτοικος των Φερών, όταν την Κυριακή του Πάσχα δέχτηκε μία “αδέσποτη” σφαίρα στο αυτοκίνητό της, ενώ μάλιστα η ίδια βρισκόταν μέσα σε αυτό!

Πρόκειται πιθανότατα για κάποια “εορταστική” σφαίρα, από αυτές που ορισμένοι συνηθίζουν να ρίχνουν “στον αέρα” τις εορταστικές ημέρες όπως το Πάσχα και ταυτόχρονα όμως πρόκειται για σφαίρες που κατά καιρούς έχουν τραυματίσει σοβαρά ή/και θανάσιμα ανθρώπους ανά την Ελλάδα.

Η κοπέλα ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα των Φερών για το περιστατικό, όμως όπως η ίδια αναφέρει στο μήνυμα της στο Facebook: “δεν επιθυμώ καμία καταγγελία προς κανένα συμπολίτη μου … δεν ψάχνω να στείλω κανεναν φυλακή .. δεν ψάχνω να κλείσω κανενος το σπιτι .. δεν ψάχνω να αφήσω άνεργο κανεναν …πράγμα εύκολο και ποινικά σωστό γιατί το βλήμα θα σταλεί για εξέταση και μπορεί να βρεθεί ο ένοχος .. ο ένοχος εργαζόμενος … οικογενειάρχης .. συμπολίτης μου … ο λόγος που δημοσιεύω ξανά το θέμα είναι για να μην θρηνήσουμε στην επόμενη μεγάλη γιορτής μας ανθρώπους .. να μάθουμε να γλεντάνε με χορούς και με τραγούδια και όχι με όπλα … λυπάμαι που δεν το ξέρουμε .. ας αναλογιστούμε όλοι και ας αλλάξουμε .. Χριστός Ανέστη !”

Η φωτογραφία πάντως δείχνει καθαρά το σημείο του αυτοκινήτου, στο οποίο χτύπησε η σφαίρα καθώς και την τύχη της κοπέλας, αφού για λίγα εκατοστά, θα μπορούσε ο “εορταστικός” πυροβολισμός κάποιου να είχε αποβεί μοιραίος.