Περιοδεία Κουρουμπλή, Παπαδημούλη και Μουσταφά στη Θράκη

Τo Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα κάνει περιοδεία στην Αλεξανδρούπολη, στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή και θα έχει συναντήσεις με τοπικούς αξιωματούχους και φορείς.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Έβρο θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σουφλί και στην αίθουσα του Μουσείου Τέχνης Μεταξιού «Τσιακίρη», και στην Αλεξανδρούπολη στις 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου με θέμα «Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι – Πρόοδος ή Οπισθοδρόμηση» μαζί με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Δημήτρη Παπαδημούλη και τη κα. Ουφούκ Μουσταφά.
Οι τρεις τους θα μετάσχουν στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Ενώνουμε δυνάμεις – Για την Ελλάδα των πολλών – Για την Ευρώπη των λαών» που διοργανώνει στην Κομοτηνή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την Κυριακή 14/4 στις 11:30 στη «Λέσχη Κομοτηναίων».
Το δε απόγευμα της Κυριακής στις 19:30 ο κ. Κουρουμπλής μαζί με τον κ. Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την κα. Μουσταφά θα μιλήσουν σε εκδήλωση – συζήτηση στο «Φίλοιστρον» που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ενώ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, μία ώρα νωρίτερα.