Στο Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης συμβαίνει κάτι φαντασμαγορικό!

Είναι η πρώτη φορά -και μάλλον όχι η τελευταία- που η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός στο Κολυμβητήριο της. Αυτό είναι το FINA Artistic Swimming World Series #2 Alexandroupolis (GRE) – HELLAS BEETLES CUP 2019 και το θέαμα που προσφέρεται είναι μοναδικό!

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 400 αθλήτριες από όλο τον κόσμο που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό

Το Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, πλέον μετά και τις απαραίτητες προσθήκες εξοπλισμού που έγιναν σε αυτό μπορεί να φιλοξενεί διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς, αλλά όχι τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η δυσκολία φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων τους καλοκαιρινούς μήνες έγκειται στην έλλειψη του απαιτούμενου αριθμού δωματίων για τη διαμονή των αθλητικών αποστολών καθώς το καλοκαίρι τα περισσότερα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης έχουν μεγάλες πληρότητες, ενώ ο αριθμός των δωματίων είναι γενικά περιορισμένος

Η Αλεξανδρούπολη εκπροσωπείται στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) από την α Χριστίνα Ρουσσίδου που παρακολούθησε συγκινημένη την τελετή έναρξης του Meeting

Την παρουσίαση της τελετής έναρξης είχε αναλάβει η Νόνη Δούνια, γνωστή από την καριέρα της στο Modeling

Στον χαιρετισμό του κατά την Έναρξη, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου μας για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, με σχεδιασμό και οργάνωση, ανταποκριθήκαμε στους ρυθμούς της σύγχρονης και απαιτητικής πραγματικότητας εξασφαλίζοντας τη διοργάνωση του κορυφαίου αυτού αθλητικού θεσμού. Για το αποτέλεσμα αυτό και κυρίως για την άριστη συνεργασία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται πλέον στο προσκήνιο μεγάλων διοργανώσεων, φιλοξενώντας μεγάλα ονόματα του υγρού στίβου που είμαι σίγουρος ότι θα μας προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα συγχρονισμού, τεχνικής και χάρης”

Η μασκότ της διοργάνωσης που χάρισε πολλές selfies ειναι ένα χαριτωμένο Σκαθάρι:

Την Τελετή έναρξης έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακή η Βάσω Βασιλείου που ειδικεύεται στην aerial yoga

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων και “αθλητικές” λεπτομερειες της διοργάνωσης εδω