Δωρεά εξοπλισμού πληροφορικής στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Είχαμε την χαρά χτες 27 Μαρτίου, μετά από το αίτημα του υπεύθυνου πληροφορικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. να παραδώσουμε εξοπλισμό πληροφορικής που συγκεντρώσαμε για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εργαστηρίου στους Υφαντές Ροδόπης. Η απουσία υπολογιστών και η ανάγκη για ακόμη καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μας ώθησε στο να συγκεντρώσουμε στην Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ σταθερούς και φορητούς υπολογιστές και με την βοήθεια πελατών και φίλων μας, που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
Τα παιδιά μας υποδέχτηκαν με χαρά και αντικατέστησαν αυτή την μικρή προσφορά με την καλύτερη ανταμοιβή, πολλά χαμόγελα. Ευχαριστούμε το προσωπικό και την διευθύντρια κα. Χριστίνα Πολίτη, για την ενημέρωση για τις δραστηριότητες του εργαστηρίου ειδικής εκπαίδευσης, τα κεράσματα και τα μοναδικά πασχαλινά δώρα που μας χάρισαν.
Μικρή η προσφορά μας, μεγάλη η χαρά που μας πρόσφεραν τα παιδιά. Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε την καταπληκτική προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, που χρειάζεται την συμβολή -μικρή ή μεγάλη, ιδιωτική ή δημόσια- όλων μας.
– Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ή Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, που εδρεύει και λειτουργεί στους Υφαντές Κομοτηνής, αποτελεί σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες.
– H Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. είναι εταιρεία πληροφορικής με 20χρονη παρουσία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε ολόκληρη την Θράκη. Παράλληλα αποτελεί τον βασικό συνεργάτη της NOVA σε Ροδόπη & Έβρο (Καταστήματα Nova Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα, περισσότερα εδώ  www.alphait.gr )