Το Φεστιβάλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή των Ακαδημιών ποδοσφαίρου ΟΠΑΠ, με πλήθος δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην καλλιέργεια και ενίσχυση του ευ αγωνίζεσθαι, της ομαδικότητας, της αφοσίωσης και της υπευθυνότητας.

Η γιορτή αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 από τις 9.00 π.μ. έως τις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο, εκπαιδευτικό και αθλητικό φεστιβάλ για περίπου 900 παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών και τους γονείς τους συνολικής διάρκειας 6 ωρών. Το φεστιβάλ είναι αυστηρά παιδοκεντρικό αφού έχει ως κύριο στόχο την ψυχαγωγία και τη δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών.

Επιπλέον, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά γνωστούς αθλητές, οι οποίοι θα συνομιλούν μαζί τους για τις εμπειρίες και τα οφέλη του αθλητισμού ενώ οι γονείς των παιδιών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια για τη διατροφή, την ψυχολογία και τις πρώτες βοήθειες που θα διοργανωθούν με την επιμέλεια διακεκριμένων επιστημόνων.

Ραντεβού στο γρασίδι στις 21 Απριλίου!