Eπιστρέφει το «The Mindspark» στην Αλεξανδρούπολη στις 20 Απριλίου 2019

Με ένα δυνατό «come back» μετά την επιτυχία που γνώρισε στη ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο, το μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, την Δημιουργικότητα και την Καινοτόμο Σκέψη «The Mindspark» επιστρέφει! Αυτή τη φορά το πολυαναμενόμενο Μάρκετινγκ Event (The Mindspark), θα κάνει την «ηχηρή» του εμφάνιση στην Αλεξανδρούπολη, στις 20 & 21 Απριλίου 2019 προσφέροντας στους συμμετέχοντες ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης.

Για ακόμη μια χρονιά, η πόλη της Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει παγκοσμίου φήμης εισηγητές με σκοπό, να μεταφέρουν γνώση για τις νέες τάσεις, να δώσουν εργαλεία και να μυήσουν τους συμμετέχοντες σε νέους τρόπους σκέψης. 12 ώρες γνώσης, με κορυφαίους εισηγητές και επαγγελματίες πρόκειται να καθηλώσουν το κοινό, ενώ παράλληλα θα υπάρξει η δυνατότητα συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων. Επιπλέον, η επαφή με ανθρώπους που αναζητούν την γνώση και επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη σίγουρα δε πρόκειται να αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Nick Godbehere, Behavioral Insights Expert, θα εισάγει το κοινό στον ρόλο του συναισθήματος στο Marketing και την έννοια του «emotion analytics». O διεθνώς καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης, θα αναλύσει τον κώδικα της νέας γενιάς, γνωστή ως «Millennials», η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής κατανάλωσης. ΟΑποστόλης Αϊβαλής Business Strategist θα εμβαθύνει τους παρευρισκομένους στις νέες τεχνολογίες και το ψηφιακό Marketing, ώστε να χτίσουν μια αποτελεσματική ψηφιακή στρατηγική.

Στο διαδραστικό μέρος της πρώτης ημέρας, οι ομιλητές σε ένα πάνελ, πλαισιωμένοι από τους Αναστάσιο Τζήκα, Πρόεδρο της ΔΕΘ-ΗΕLEXPO, τον Θοδωρή Σπηλιώτη, Θεμελιωτή του Αθωνικού Μανατζμεντ, την Μαρία Μπόζογλου, CEO της ITALY LINESκαι άλλους επιτυχημένους ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας θα βρίσκονται εδώ για δώσουν απαντήσεις σε ερωτήσεις και προβληματισμούς.

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση στην πράξη και 40 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτή με τρία ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές. Επιπλέον, 9 “Special Minds” θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν με τους νευρώνες (ομιλητές), επαγγελματίες του πάνελ και τους διοργανωτές συμμετέχοντας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο. Αν επιθυμείς να είσαι ένας από αυτούς δεν έχεις παρά να βιαστείς και να κλείσεις το εισιτήριο σου καθώς μόνο 3 θέσεις είναι πλέον διαθέσιμες.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους, ηλεκτρονικά:

  1. Mέχρι τις 12 Μαρτίου διατίθενται εισιτήρια προνομιακής τιμής (early birds)
  2. Από 13η Μαρτίου μέχρι και την 19η Απριλίου εισιτήρια δεύτερης περιόδου (Regular)
  3. Από 19 Απριλίου θα διατίθενται εισιτήρια με την τιμή εισόδου (Door)
Θα υπάρχει ειδική κατηγορία εισιτηρίων με διαμονή στην Αλεξανδρούπολη, σε επιλεγμένα συμβεβλημένα ξενοδοχεία και σε προνομιακές τιμές. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεώς τους.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

ΓΕΓΟΝΟΣ: https://mindspark.gr/event/mindspark-alexandroupolis2019/?lang=el
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: https://page.co/3aRM
Συχνές ερωτήσεις: https://page.co/KVGB
Περισσότερες πληροφορίες: www.mindspark.gr