Δέσμευση του Παύλου Μιχαηλίδη για εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο το άνοιγμα της οδού Κύπρου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”, επισκέφθηκαν το Σωματείο ιδιοκτητών TΑΞΙ Αλεξανδρούπολης.

Στη συνάντηση που έγινε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. τον κ. Παναγιώτη Κασπαρίδη και μέλη της διοίκησης, συζητήθηκαν θέματα του κλάδου, η κοινωνική προσφορά και η συμβολή τους στην Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, καθώς και η δυνατότητα στενότερης συνεργασίας του Σωματείου με την εκάστοτε Δημοτική αρχή.

Επί πλέον συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν έναν επαγγελματία οδηγό στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και για τις μεγάλες δυσκολίες που έχει επιφέρει η κυκλοφοριακή μελέτη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως η πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου ήταν ένα τεράστιο λάθος γιατί ήταν η μόνη οδική αρτηρία που οδηγούσε από το κέντρο απευθείας στην έξοδο του λιμανιού. Επιπλέον, η συγκεκριμένη πεζοδρόμηση έχει σαν αποτέλεσμα την επιβάρυνση της λεωφόρου Δημοκρατίας και ειδικότερα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο το οποίο και κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι γεμάτο.

Από πλευράς του υποψήφιου δημάρχου υπήρξε δέσμευση πως ως αυριανή διοίκηση του δήμου, θα δοθεί εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο για το άνοιγμα της οδού Κύπρου, με τις τεχνικές παρεμβάσεις που θα χρειαστούν για την διέλευση των οχημάτων.

Τέλος έγινε ενημέρωση προς το Σωματείο, για την συμβολή της ΑΝΑΣΑ στο να μην μονοδρομηθεί τελικώς η παραλιακή οδός, αλλά και τις σοβαρές επιφυλάξεις που υπάρχουν για την θέση του νέου ποδηλατοδρόμου, όπως και για το μεγάλο πλάτος που θα πλησιάζει τα 3μ.

 

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Υποψήφιος δήμαρχος –

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“ΑΝΑ.Σ.Α¨