Δεσμεύσεις του υποψήφιου δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη για απαλλαγές των τριτέκνων

Στη συνάντηση που έγινε με την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Ευγενία Ανανιάδου και μέλη της διοίκησης, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους τριτέκνους και κυρίως οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στην ένταξη των τριτέκνων στις Κοιν. Συμπράξεις των ΤΕΒΑ για διανομή φρούτων και φυσικά στο μεγάλο πρόβλημα της στέγασης του συλλόγου, με την αναγκαία ύπαρξη ενός αποθηκευτικού χώρου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος από την πλευρά του διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους ότι δεσμεύεται για απαλλαγές και μεγάλες εκπτώσεις στα εισιτήρια της Γιορτής Κρασιού, στην παραλία του Ε.Ο.Τ. και στα ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης, κάτι που αρνείται συστηματικά η σημερινή δημοτική αρχή.

Τέλος υπήρξε εξαγγελία για διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων σε ότι αφορά την τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών στα τέλη καθαριότητας και φωτισμού καθώς και των τελών της ΔΕΥΑΑ.

Η δημοτική παράταξη της «ΑΝΑΣΑ» πιστεύει πως από πλευράς της αυτοδιοίκησης, η μη ύπαρξη κινήτρων και μηχανισμού στήριξης των νέων ζευγαριών, καθώς και η ραγδαία μείωση του οικογενειακού εισοδήματος, συντελούν στη δημογραφική κατάρρευση. Παράλληλα δεσμεύεται για τη στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας για λόγους κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προστασίας, τονίζοντας ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των τριτέκνων αποτελεί σημαντικό εργαλείο άσκησης δημογραφικής πολιτικής.

 

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Υποψήφιος δήμαρχος –

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“ΑΝΑ.Σ.Α¨