Αλεξανδρούπολη: Σκηνές από το “Όλα είναι δρόμος” στην Αλεξανδρούπολη

Οι λάτρεις του cult ελληνικού κινηματογράφου σίγουρα γνωρίζουν την ταινία “Όλα είναι δρόμος” και την περίφημη σκηνή στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης “Βιετνάμ”, όπου ο ‘Ηλίας’ κάνει μεγάλη ζημιά στο μαγαζί ως που στο τέλος το γκρεμίζει (η περίφημη φράση ‘Ηλία ρίχ’το’).

Ακόμη κι εκείνοι που δεν έχουν δει την ταινία όμως, σίγουρα έχουν δει κάπου την συγκεκριμένη σκηνή αφού εδώ και χρόνια είναι ‘viral’ στο διαδίκτυο.

Μία περίπου αντίστοιχη πάντως είχαν την ευκαιρία να δουν live οι θαμώνες του κέντρου διασκέδασης Pico στην Αλεξανδρούπολη, το βράδι της Παρασκευής, αφού μία παρέα τεσσάρων ατόμων ήρθε στο τσακίρ κέφι και… έθαψε με λουλούδια έναν τραγουδιστή.

Ανάλογες σκηνές, παλαιότερα μπορεί να ήταν αρκετά συχνές, αλλά τα τελευταία χρόνια ελέω κρίσης γίνονται ολοένα και πιο σπάνιες γι’ αυτό και όποτε καταγράφονται είναι αξιοσημείωτες.

Για κάποιους, ίσως να είναι ένα περιττό έξοδο, αλλά για κάποιους άλλους είναι απλώς ο τρόπος που επιλέγουν για να διασκεδάσουν. Ο τραγουδιστής πάντως που έπεσε “θύμα” του λουλουδοπόλεμου, ακούει στο όνομα Βασίλης και στο διάστημα που εμφανίζεται στην Αλεξανδρούπολη έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό.