Ο Δ. Αλεξανδρούπολης τίμησε με το Μετάλλιο Α΄ Τιμής τον Πρόεδρο του Ιστορικού Μουσείου, κ. Νικόλαο Πινάτζη

Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών άρχων και πολλών συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Θέατρο η τελετή απονομής Μεταλλίου Α΄ Τιμής από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολη, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη στον Πρόεδρο του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης, κ. Νικόλαο Πινάτζη μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Πινάτζης, ο οποίος έχει διαγράψει λαμπρή πορεία ως επιστήμων, ως δημότης,  ως κάτοικος αυτής της πόλης και ως άνθρωπος του πολιτισμού, τιμήθηκε για το κοινωνικό του έργο και την κοινωνική του προσφορά στον τόπο μας, καθώς  από το 2005 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης, όπου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προάγουν τον πολιτισμό και την τοπική ιστορία όχι μόνον στην Αλεξανδρούπολη αλλά και εκτός των συνόρων μας, κάτι που  αποτελεί τιμή για το σύνολο των Δημοτών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Την εκδήλωσε πλαισίωσαν μουσικά η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης, πιανίστα Μερόπη Κολάρου και η μονωδός Νάντια Μαλακόζη.