Αλεξανδρούπολη: Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης της αποθήκης του ΟΣΕ

Οι ισχυροί άνεμοι, σε συνδυασμό με την παλαιότητα της, είναι κατά πάσα πιθανότητα η αιτία κατάρρευσης της αποθήκης του ΟΣΕ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το πρωί του Σαββάτου 23/02.

Πρόκειται για την αποθήκη που βρίσκεται επί της οδού Κύπρου και είναι η πρώτη στη σειρά των αποθηκών του ΟΣΕ που βρίσκονται εκεί. Αυτή η αποθήκη και οι άλλες δύο (πλην αυτής που στεγάζει το τελωνείο) έχουν τεθεί σε πρόγραμμα ανάπλασης εντός το πλαισίου που ορίζει το ΣΒΑΑ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης), που έχει κερδίσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Το ατύχημα φέρνει σε πρώτο πλάνο την ανάγκη άμεσης παρέμβασης στον χώρο, αφού πέρα από την οπτική όχληση που προκαλούν τα ερείπια των αποθηκών, πλέον αποδεδειγμένα είναι και επικίνδυνες για τη δημόσια ασφάλεια.

Η στιγμή της κατάρρευσης πάντως καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο χρήστης του μέσου Giorgos Doulas και είναι σοκαριστικό. Δείτε το:

Από την κατάρρευση του πρόσθιου μέρους της αποθήκης ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε και ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.