Σχολιάστε στην Ανοιχτή Διαβούλευση για τη Σχολή Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου

 Η ανοιχτή διαβούλευση που αφορά την σχολή Νοσηλευτικής του Διδυμοτείχου ξεκίνησε και λήγει στις 22 Φεβρουαρίου 2019, 12:00 και είναι επιτακτική η ανάγκη να διατυπώσουμε δημοκρατικά τις αξιώσεις μας μέσα από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

    Η διαδικασία έχει ως εξής:

  1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της ανοιχτής διαβούλευσης που είναι η  www.opengov.gr
  2. Επιλέξτε στις ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ τοΣυνέργεια Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας
  3. Επιλέξτε στο πεδίοΠλοήγηση στη Διαβούλευσητο Άρθρο 02 – Σχολές και Τμήματα του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και  επιλέξτε το πράσινο πίνακα δεξιά με την ένδειξη Σχολιάστε!
  4. Συμπληρώστε το όνομα σας και το e-mail σας και στην συνέχεια αν συμφωνείτε με τις αξιώσεις μας χρησιμοποιήστε το κάτωθι κείμενο, ειδάλλως καταγράψτε την δική σας άποψη.
  5. Τέλος πριν επιλέξετε τηνΥποβολή Σχολίουκάντε την πράξη από κάτω.

Οι αξιώσεις μας είναι οι εξής:

    Η σχολή νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο είναι υψίστης ζωτικής και εθνικής σημασίας, διότι συμβάλλει τα μέγιστα στην  οικονομική, εκπαιδευτική ,πολιτιστική και δημογραφική αναβάθμιση της τοπικής ακριτικής κοινωνίας. Ζητούμε λοιπόν ,πέρα  από την αυτονόητη  αναβάθμισή της από Τ.Ε.Ι  σε Α.Ε.Ι, την σύσταση και προκήρυξη  8 θέσεων μελών  Δ.Ε.Π. , την θεσμοθέτηση επιπλέον παραρτημάτων σχολών επιστημών υγείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε., την ανάπτυξη νέων σχολών με άλλα αντικείμενα και τέλος την δημιουργία κτηριακών υποδομών για την πλήρη λειτουργία τους. Αναμένοντας την θετική ανταπόκριση των δίκαιων αιτημάτων μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων .

     Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη για να αναδείξουμε την σοβαρότητα του θέματος.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε σε ωφέλιμα αποτελέσματα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

Για την Συντονιστική Επιτροπή

Φυδανάκης Παναγιώτης

Βαφειάδης Κωνσταντίνος