Αλεξανδρούπολη: Παραμένει “στη θέση” του ο Σύλλογος Τεχνολογίας Θράκης

Την απόσυρση του θέματος που ήθελε την ανάκληση της παραχώρησης χώρου στον Σύλλογο Τεχνολογίας Θράκης, αποφάσισε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης από τη συνεδρίαση κατά την οποία επρόκειτο να συζητηθεί.

Η αίθουσα που είχε παραχωρηθεί στον Σύλλογο στις 21/03/2018 βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο Φώτης Κοσμάς, ωστόσο ο Δήμαρχος έκρινε ότι ο Σύλλογος έπρεπε να την επιστρέψει δεδομένου ότι δεν είχε παρουσιάσει κάποιο έργο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αυτή η αίθουσα θα μπορούσε να παραχωρηθεί στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Έβρου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι και των δυο Συλλόγων και ο κος Λαμπάκης αποφάσισε να “μην δημιουργήσει συγκρούσεις μεταξύ των δύο Συλλόγων”, οπότε δήλωσε ότι σε αυτή τη συνεδρίαση δεν θα συζητηθεί ούτε η ανάκληση της παραχώρησης στον ΣΤΕΘ, ούτε όμως και η παραχώρηση της στο Σύλλογο ΑμεΑ.

Σε αυτό συνέτεινε και το γεγονός ότι μετά την ανάρτηση της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης στο Διαδίκτυο, ο ΣΤΕΘ ενεργοποίηθηκε και συγκέντρωσε υλικό από τις δράσεις που έχει κάνει έως τώρα, δημιουργώντας την εντύπωση ότι τελικά “υπάρχει”. Από την άλλη πλευρά πάλι, ο κος Λαμπάκης σημείωσε ότι η αναζήτηση χώρου για τον Σύλλογο ΑμεΑ Έβρου συνεχίζεται, δεδομένου ότι αυτός στεγάζεται στο Παλιό Νοσοκομείο, στο οποίο έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω της αλλαγής του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος.