Η “Ελλήνων Συνέλευσις” εξόρμησε στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκαν στελέχη του Πολιτικού Φορέα της “Ελλήνων Συνέλευσις” σε μία προσπάθεια που κάνουν για να έρθουν σε επαφή με τους υποστηρικτές τους ανά την Ελλάδα.

Και η επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη είχε ως στόχο την επικοινωνία των θέσεων που πρεσβεύει η “Ελλήνων Συνέλευσις” για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Όπως είναι γνωστό ήδη, κατά τις απόψεις της Ε.ΣΥ. η Ελλάδα θα μπορούσε προ πολλού να είχε βγει από την κρίση, αν υπήρχε η πολιτική βούληση να γίνει χρήση των δικαιωμάτων που έχουν οι Έλληνες στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι, όπως περιέγραψε ο κος Στέργιος Τζίντζιος:

Παρά το γεγονός ότι ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” Αρτέμης Σώρρας τελεί υπό κράτηση (που για τα μέλη της Ε.ΣΥ. υφίσταται πολιτικό διωγμό), οι οργανώσεις ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό αυξάνονται συνεχώς. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 400 ανά τον κόσμο και περίπου 50 από αυτές ιδρύθηκαν τους τελευταίους επτά μήνες που διαρκεί ο εγκλεισμός του Αρτέμη Σώρρα.

Μεταξύ άλλων, τα μέλη της Ε.ΣΥ. θεωρούν ότι οι θέσεις τους σκοπίμως υποκρύπτονται από ορισμένα ΜΜΕ, ενώ αυτή την περίοδο ο στόχος είναι η προετοιμασία για τις Εκλογές. Αρχικά για τις αυτοδιοικητικές που έχουν οριστεί για τις 27 Μαΐου, αλλά η Ε.ΣΥ. θα πάρει μέρος και στις Εθνικές Εκλογές (όποτε γίνουν), όπως επίσης και στις Ευρωεκλογές.

Η εκδήλωση της Ε.ΣΥ. έγινε στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου και όσοι την παρακολούθησαν απέκτησαν μία νεοφυή αγριελιά ως Σύμβολο της Ελλάνιας Πολιτείας.