Δώδεκα νέους υποψήφιους παρουσίασε η παράταξη ‘Πόλη και Πολίτες’ του Δ. Αλεξανδρούπολης

Δώδεκα νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” στις εκλογές του Μαΐου, παρουσιάστηκαν από τον επικεφαλής της παράταξης και νυν Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη σε εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Πρόκειται για τους: Γκιρτζή Καΐκα Ραλλού, Ιντζούδη Κατερίνα, Μήρτζου Μαρία, Νότης Κωνσταντίνος, Παχίδου Αναστασία, Περιφάνης Σταύρος, Σαλί Ογλού Αμετίν, Σπύρου Στέλιος, Φούσκας Μιχάλης, Χιτζή Σοφία, Χατζη Σαλή, Χρυσοχορίδης Γιάννης.

Οι δώδεκα νέοι υποψήφιοι προστίθενται στους ήδη 59 που είχαν παρουσιαστεί από την παράταξη τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει παρουσίαση και άλλων ονομάτων, όπως είπε ο κος Λαμπάκης.

Στη σύντομη τοποθέτησή του πριν από την παρουσίαση ο κος Λαμπάκης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι η παράταξή του θα είναι αυτή που θα κερδίσει τις επικείμενες εκλογές και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Σημείωσε ακόμη ότι στόχος του είναι να στελεχώσει ένα ψηφοδέλτιο που θα καλύπτει όλο το κοινωνικόοικονομικό φάσμα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.