Η “Μέριμνα” έκοψε την πιο “μοδάτη” Βασιλόπιτα για φέτος

Εβδομήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος ο φιλανθρωπικός Σύλλογος “Μέριμνα” της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος υπάρχει αδιάλειπτα από το 1949. Αποστολή του Συλλόγου είναι η στήριξη αναξιοπαθούντων, απόρων και εν γένει ανθρώπων και οικογενειών που βρίσκονται σε ένδεια και αυτή την περίοδο στηρίζει σε σταθερή μηνιαία βάση εβδομήντα οικογένειες του Δήμου Αλεξανδρούπολς, προσφέροντας τους δέματα με είδη πρώτης ανάγκης.

Οι πόροι του Συλλόγου προέρχονται αποκλειστικά από τη μηνιαία συνδρομή των μελών του και τις τυχόν δωρεές ή χορηγίες, όπως επίσης και από τα έσοδα των εκδηλώσεων που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν.

Η πρώτη εκδήλωση του 2019 πάντως ήταν αν μη τι άλλο επιτυχημένη, αφού σε αυτήν παραβρέθηκαν πάνω από 500 άτομα [σ.σ. η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη, που η έναρξη καθυστέρησε επειδή οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki χρειάστηκε να αναρτήσουν τουλάχιστον 200 καθίσματα, πέραν των 480 που είχαν προετοιμάσει αρχικά]. 

Η ‘Μέριμνα’ έγινε ‘της μόδας’ 

Η εκδήλωση, εκτός από την κοπή της Βασιλόπιτας περιελάμβανε φέτος και μία μεγάλη έκπλξη: μία επίδειξη μόδας. Η γνωστή επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης Χρύσα Αργυρακάκη, επεκτείνει πλέον τη δραστηριότητα της και στο χώρο της μόδας λανσάροντας μία σειρά ρούχων. Όμως, όπως κάθε τι που κάνει η κα Αργυρακάκη, έτσι και αυτή η σειρά φέρει τη δική της ιδιαίτερη σφραγίδα, αφού περιλαμβάνει ρούχα τα οποία φέρουν πάνω τους εντυπωσιακά τυπώματα τα οποία δεν είναι “στάμπες”, αλλά πρόκειται για μια ειδική τεχνική τυπώματος στην ίνα του υφάσματος.

Η επίδειξη έγινε από μη επαγγελματίες μοντέλα, δίνοντας έτσι και το μήνυμα ότι τα ρούχα απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες: σε αυτές με κανονικούς σωματότυπους, σε εκείνες που ίσως έχουν κάποια περιττά κιλά, σε εκείνες που δεν είναι ιδιαίτερα ψηλές, αλλά πάντως σε εκείνες που αισθάνονται ωραία και θέλουν να αισθανθούν ακόμη πιο ωραία φορώντας ένα ιδιαίτερο ρούχο.

Μέρος των εσόδων του Gala διατέθηκε φυσικά στη “Μέριμνα”, ενώ σύντομα η σειρά θα συμπληρωθεί και με παπούτσια της ίδιας λογικής.