Ένας νέος αγροτικός-κτηνοτροφικός Σύλλογος ιδρύθηκε στο Διδυμότειχο

Γύρω από έναν νέο φορέα μπορούν πλέον να συντονιστούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Διδυμοτείχου. Ο νέος Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος του Διδυμοτείχου ξεκίνησε να λειτουργεί μόλις την Πέμπτη 31/01 και μας συστήθηκε μέσω Facebook.

Στην σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει και την πρώτη ανακοινωσή του, από την οποία πληροφορούμαστε τα εξής:

“Πραγματοποιήθηκε η δημιουργία του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού συλλόγου Διδυμοτείχου την Πέμπτη 31/01/2019 μετά από αρκετές συναντήσεις των αγροτών κ κτηνοτρόφων του Δήμου Διδυμοτείχου.
Σκοπός της δημιουργίας του είναι η εκπροσώπηση όλων των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής, στους ανώτερους φορείς-δομές κάτι το οποίο δεν υπήρχε μέχρι σήμερα. Όλοι μαζί πλέον ενωμένοι με έναν ισχυρό αγροτικό-κτηνοτροφικό σύλλογο έχουμε φωνή που θα ακούγεται δυνατά όπου χρειαστεί.
Μετά την τελευταία συνάντηση εξελέγη προσωρινό Δ.Σ. μέχρι την διεξαγωγή εκλογών του συλλόγου, ώστε να φέρει εις πέρας τα διαδικαστικά πού απαιτούνται μέχρι τότε.
Καλούμε οποίον κ οποία θέλει η φωνή του να ακούγεται δυνατά και να εκπροσωπείται σωστά, να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια με την εγγραφή του/της στο σύλλογο.
Για έναν ισχυρό, δυνατό και υγιή σύλλογο έχουμε όλοι την ευθύνη να τον στηρίξουμε ενεργά σαν μέλη του.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ. Για πληροροφορίες στην σελιδα του συλλόγου στο facebook.”