Η ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου καταδικάζει απόπειρα προπηλακισμού των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Στο αστυνομικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε χθες, ο Νίκος Κοζάρης, ο οποίος κατά δήλωσή του είχε βρεθεί στο αεροδρόμιο της πόλης ώστε να προπηλακίσει τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επέστρεφαν από την Αθήνα, επειδή ψήφισαν θετικά στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατά δήλωσή του, ο κος Κοζάρης σκόπευε να πετάξει “μερικά αυγά και μανταρίνια” στους Γιώργο Καΐσα, Δημήτρη Ρίζο και Νατάσα Γκαρά, αλλά τελικά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Η απόπειρα του καταδικάστηκε με ανακοίνωση από την ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας με μία ανακοίνωση, που αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό με εμπλεκόμενο το μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης Κοζάρη Νικόλαο δηλώνουμε ότι :

Αυτές οι συμπεριφορές δεν εκφράζουν την οργάνωση μας. Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Καταδικάζουμε με το πιο ξεκάθαρο τρόπο επιθέσεις και ύβρεις προς και από, οποιονδήποτε.

Χθες ήταν μια θλιβερή ημέρα για τη πατρίδα μας, για τη Μακεδονία και όλους τους Έλληνες. Η Κυβέρνηση με μία ευκαιριακή πλειοψηφία ψήφισε την επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών. Επικράτησαν τα κομματικά παζάρια του εθνικού συμφέροντος. Οι πολίτες γνωρίζουν πλέον τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Οι Έλληνες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να επιδείξουμε δημοκρατική ωριμότητα και σύνεση”

Η απόπειρα του Νίκου Κοζάρη, έγινε γνωστή από τον ίδιο, ο οποίος ανάρτησε μία φωτογραφία μέσα από το αστυνομικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης, και έγραψε τα εξής:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2345334065501217&set=a.135575216477124&type=3&theater