Η ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019

Μαζί μετην ΟΝΝΕΔ Έβρου, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2019, παρόντος και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και βουλευτής Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα, υπό το “άγρυπνο” βλέμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις αφίσες οι οποίες είχαν αναρτηθεί σε διάφορα σημεία του καφε-εστιατορίου του ξενοδοχείου Ramada Plaza Thraki, όπου έγινε η εκδήλωση.

“Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την ασφάλεια της χώρας”, είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας, δίνοντας έναν σαφή προεκλογικό τόνο, τόσο στην ομιλία όσο και στην παρουσία του.

Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκαν όλοι όσοι ανέβηκαν στο πόντιουμ, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου Άκη Παρασκευόπουλο, να καλωσορίζει τους “ΟΝΝΕΔιτες και τους ΔΑΠιτες στο σπίτι τους, τη Νέα Δημοκρατία”. Στη Νέα Δημοκρατία ανήκει και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και μάλιστα “από το 1981, όταν άλλοι φεύγαν”, όπως είπε ο ίδιος από μικροφώνου.

Η εκδήλωση πάντως, είχε μεγάλη συμμετοχή κόσμου και σε αυτήν έδωσαν το παρών στελέχη του κόμματος από όλο τον Έβρο, αλλά και άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα δεν είχαν αποκαλύψει την κομματική τους ταυτότητα.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, Ελένη Δημούδη – Τζατζΐρη.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: