Δύο αυτοκτονίες στη Θράκη μέσα σε 24 ωρες!

Ένας ηλικιωμένος στην Αλεξανδρούπολη και ένας νεαρός άνδρας στην Ξάνθη είναι ο μακάβριος απολογισμός του τελευταίου 24ωρου στην Θράκη. Στην πρώτη περίπτωση, αργά το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ένας άνδρας στον οικισμό Νέα Χιλή στην Αλεξανδρούπολη. Ο άνδρας ζούσε μόνος του και εκτιμάται ότι ήταν περιπου 70 ετών. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, ωστόσο η νεκροψία θα γίνει αύριο (Πέμπτη) στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Στη δεύτερη, ένας 20χρονος φοιτητής και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ο Ντογκουκάν Καραοσμάν βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στην Ξάνθη τα ξημερώματα της Τρίτης (08/01).

Όπως αναφέρει το «thrakisports», ο 20χρονος είχε βγάλει το γυμνάσιο και το λύκειο στην Ξάνθη και είχε περάσει στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε. Ετσι, είχε μεταφέρει το δελτίο του στην Ήπειρο και έπαιζε μπάλα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη Β’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Παλαιότερα αγωνιζόταν στον Αετό Γοργόνας, ομάδα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στις 05.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (8/1), βρέθηκε απαγχονισμένος από τη μητέρα του στην αποθήκη του σπιτιού τους, όταν πήγε να δει για ποιον λόγο καθυστέρησε να φέρει τα ξύλα για τη σόμπα.

Ο ιατροδικαστής απέκλεισε εγκληματική ενέργεια αφού ο εκλιπών άφησε σημείωμα που εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ και οι συγγενείς του ανέφεραν τα ίδια πράγματα στους αστυνομικούς. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μαχητής» η αυτοχειρία οφείλεται σε λόγους ερωτικής απογοήτευσης.