Αλεξανδρούπολη: Μία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά σας

Την πλέον σύγχρονη μορφή επιχειρηματικότητας έχουν επιλέξει οι ιδρυτές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο» στην Αλεξανδρούπολη και αυτή δεν είναι άλλη από τη δημιουργία μίας ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις είναι ό,τι πιο ‘μοντέρνο’ στο χώρο της επιχειρηματικότητας και αν μη τι άλλο οι ιδρυτές τους χαρακτηρίζονται από διάθεση καινοτομίας στις προτάσεις που κάνουν.

Η λειτουργία των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. προϋποθέτει συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία συνάδουν απόλυτα με τη λειτουργία ενός ΚΔΑΠ – μίας δομής δηλαδή που συμβάλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών.

Υπάρχουν εξειδικευμένες ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. οι οποίες  οι οποίες αφορούν στην παραγωγή και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών κοινωνικού προνοιακού χαρακτήρα σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, όπως οι ηλικιωμένοι, τα βρέφη, τα παιδιά, τα άτομα με αναπηρία και τα άτομα με χρόνιες παθήσεις και μία τέτοια είναι και το «Ουράνιο Τόξο», με αντικείμενο φυσικά τα παιδιά.

Πέρα όμως από την καινοτομία που φέρνει μαζί του το «Ουράνιο Τόξο», η αγαπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του για τα παιδιά παραμένουν «παραδοσιακά».

Με τη συμμετοχή τους στο «Ουράνιο Τόξο» τα παιδιά μπαίνουν σε «Μουσικές Περιπέτειες», μαθαίνουν «Θεατρικό Παιχνίδι», καλλιεργούν τις «Μουσικές Ανησυχίες τους», μαθαίνουν να αγαπούν το Περιβάλλον, κάνουν «Λογοτενχικές περιηγήσεις», «Καλλιτεχνούν», και κυρίως παίζουν στο φιλόξενο «Playground» της δομής με παραδοσιακά, αλλά και με σύγχρονα διαδραστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Παλαιολόγου 60, Αλεξανδρούπολη || Τηλ: 2551 304121

Δείτε εικόνες και μεταφερθείτε στον μαγικό κόσμο του “Ουράνιου Τόξου”: