Να τι πήρε μαζί του από τον Έβρο ο Πάνος Καμμένος

Όπως είναι γνωστό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε τον Έβρο και τη Ροδόπη ανταλλάσσοντας ευχές με στρατιωτικούς και στρατεύσιμους.

Ο κος Καμμένος έκανε σειρά επισκέψεων σε στρατόπεδα και φυλάκια της περιοχής και κατέληξε το βράδι της Πέμπτης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης, όπου δόθηκε προς τιμήν του ένα επίσημο δείπνο που παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα.

Το δείπνο αυτό είχε και ζωντανή μουσική, η οποία εντυπωσίασε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και έτσι αποφάσισε να… πάρει μαζί του τον τραγουδιστή στην Αθήνα!

Πιο συγκεκριμένα, ο κος Καμμένος ενθουσιάστηκε από τη φωνή και την ερμηνεία του Γιάννη Τσαρσιταλίδη και του πρότεινε να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του στρατού για την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα. Έτσι, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, σήμερα 31/12 θα τραγουδήσει στην Αθήνα, στην εορταστική εκδήλωση του Στρατού, την οποία θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τον Γιάννη Τσαρσιταλίδη, το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από αυτό το τραγούδι, που έχουν γράψει και συνθέσει Θρακιώτες δημιουργοί: