Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μιλάει για το ατύχημά του

Σε μια οικογενειακή περιπέτεια εξελίχθηκε το εορταστικό ταξίδι του Διοικητή του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη, όπως είναι ήδη γνωστό. Η είδηση έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές ημέρες με διάφορα “σενάρια” γύρω από αυτήν, ωστόσο ο ίδιος έδωσε όλες τις απαντήσεις με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση πάντως έγινε από το κρεβάτι του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, όπου ο κος Αδαμίδης νοσηλεύεται με διάφορα τραύματα, αλλά τα σοβαρότερα αυτών είναι το κάταγμα στο σφυρό του αριστερού του ποδιού και η εξάρθρωση του αριστερού του ώμου. Μαζί με αυτόν τραυματίστηκαν η σύζυγος και τα παιδιά του, ευτυχώς όμως οχι σοβαρά.

To ατύχημα πάντως συνέβη ενώ ο κος Αδαμίδης είχε σταθμεύσει για να παράσχει βοήθεια σε οδηγό που αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αυτοκίνητο του, σε επαρχιακή οδό των Σερρών. Την ώρα που προσπαθούσε να βοηθήσει τον άλλο οδηγό, ένας τρίτος χτύπησε αμφότερα τα αυτοκίνητα και έγινε κακό.

Ο κος Αδαμίδης έγραψε:

“Απολογισμός= μικρό κάταγμα έξω και εσω σφυρού αριστερά, κάκωση πολλαπλών συνδέσμων στο ίδιο γόνατο με διατήρηση ευτυχώς του θύλακα και και εξάρθρωση ώμου δεξιά. Πορευόμαστε συντηρητικά και είδομεν… ακίνητοποίηση 45 μέρες και φυσικοθεραπεία. Γιά 2 δευτερόλεπτα θα ήμουν τεμαχισμένος ανάμεσα σε 2 σταθμευμένα οχήματα το 1/2 των οποίων στο χωράφι και μόνο το 1/2 άκρη δεξιά με τρίγωνο φωτιζόμενο αναρμοδιοτητας και σήματα με φακό. Έτυχαν του δώρου 2η ευκαιρίας στη ζωή!! Τα παιδιά αυχεναλγία από το τράνταγμα με κολάρο, και κοιλιακό πόνο από τη ζώνη. ευτυχώς φορούσαν ζώνη,. Η γυναίκα μου με πολλές μυικές κακώσεις και παρόξυνση προυπάρχουσαςοσφυαλγία και αυχεναλγίας”