Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη

Σε εκκωφαντικη ηχώ μετατρέπεται ο απόηχος της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλουδη στη Ρόδο, αφού τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικα.

Ο Αλςξης Κούγιας, που ανελαβε ίδια θέληση την υπεράσπιση της οικογένειας του θύματος, είπε στην εφημερίδα ”’Ροδιακη”, ότι η δικογραφία περιέχει πολύ σημαντικά στοιχεία, χωρίς να αποκλείει και την εμπλοκή τρίτου ατόμου στο τραγικό συμβάν, αλλά και λέγοντας ότι οι δύο δράστες είναι πρωταγωνιστές ενός κοινωνικού φαινομενου.

Ο κος Κούγιας επικαλέστηκε καταθέσεις συμφοιτητριων της άτυχης Ελένης, αλλά είπε ακομη ότι οι αναλύσεις του γενετικού υλικού, όπως και η αναπαράσταση του εγκλήματος θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Επιπλέον, ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης σε συνεχεις εμφανίσεις του στα ΜΜΕ ζητά την απονομή δικαιοσύνης αλλά και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ώστε να μην κινδυνεύσουν αλλά κορίτσια.

Δεν παραλείπει δε, να εκφρασει τις ευχαριστίες του σε όλους αυτούς που συμπαρίστανται στην οικογένεια ενώ με πολύ θερμά λόγια εκφραστηκε για την κοινωνία της Ρόδου. Είπε μάλιστα ότι ακόμη και ο ξενοδόχος που τον φιλοξένησε τις ημέρες που βρισκόταν στο νησι δεν πήρε χρήματα ως ένα ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στην τραγωδία.