Η αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου, αν και Δεκέμβρης, ήταν γεμάτη Άνοιξη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ» του Θοδωρή Μουσίκαπου συνδιοργάνωσαν η ‘‘Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου’’ (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Έβρου και το Βιβλιοπωλείο Βαταμίδη, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στην έδρα του Επιμελητηρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση, που ξύπνησε μνήμες και βιώματα, πρόσφερε γέλιο μα και συγκίνηση, αμεσότητα, νοσταλγία και αγάπη!

Η παρουσίαση άνοιξε με χαιρετισμούς, από τον πρόεδρο της ΕΠΟΦΕ Δημήτρη Κελεμίδη και τον αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Βαταμίδη.

Εξαιρετικοί οι ομιλητές που ανέλυσαν το βιβλίο και εξήραν το έργο του συγγραφέα: ο Βασίλειος Ναζλής – υποστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ., η Βάγια Ζήκα – φιλόλογος, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Έβρου και η Στέλλα Καραμήτρου – ραδιοφωνική παραγωγός.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν στο κοινό, η Ευαγγελία Τσιακίρη και η Νίνα Γκούδλη, που απήγγειλαν στη Σουφλιώτικη ντοπιολαλιά σατιρικά – ηθογραφικά ποιήματα και κείμενα του βιβλίου!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διαβάστηκε κείμενο του οικονομολόγου Δημοσθένη Δούκα, για την προσωπικότητα του συγγραφέα Θοδωρή Μουσίκα.

Συντόνισε άψογα η ποιήτρια-συγγραφέας Αναστασία Παπαδάκη.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ο συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπόγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.