Ομολόγησαν οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλουδη

“Τώρα θα είναι πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το κοριτσάκι μου” δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλουδη, Γιάννης, στο άκουσμα της είδησης ότι ομολόγησαν οι δύο άντρες που φέρονται ως οι δολοφόνοι του παιδιού του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ροδιακα ΜΜΕ, η 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμοτειχο, δολοφονήθηκε από έναν 19 χρόνο και εναν 20χρονο, πιθανότατα μάλιστα στο σπίτι η σε χώρο που ανήκει σε έναν από τους δύο.

Ο 19χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και ο 20χρονος είναι Ρόδιος και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δύο δράστες ζήτησαν συνεύρεση με την κοπέλα, η οποία αρνήθηκε και υπέστη ξυλοδαρμό. Σε αυτή την πάλη, φαίνεται ότι χτυπήθηκε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και οι δύο άνδρες θεώρησαν ότι εξέπνευσε.

Προσπαθώντας να εξαφανισουν τα ίχνη τους την έριξαν από τα βράχια στην παραλία όπου βρέθηκε, ώστε να σκηνοθετήσουν ένα σενάριο αυτοκτονίας η δυστυχήματος.

Όμως οι κάμερες ασφαλείας καθώς και δείγματα DNA, τους πρόδωσαν και οι Λιμενικοί απέσπασαν τις ομολογίες τους, από τις οποίες μάλιστα προκύπτει και ότι ο ένας προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον αλλο.

Η ταφή της Ελένης θα γίνει αύριο Τετάρτη στο Διδυμότειχο.