Ξεκίνησε το Bazaar του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων στην Αλεξανδρούπολη

Την καλύτερη τους διάθεση φορούν από χθες (Κυριακή 02/12) τα μέλη του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης, που υποδέχονται στο εντευκτήριο τους στην οδό 14ης Μαΐου τους πελάτες του χριστουγεννιάτικου bazaar τους.

Οι γυναίκες του Συλλόγου έχουν επιστρατεύσει το μεράκι, τη φαντασία και την καλύτερή του διάθεση για να φτιάξουν και φέτος χριστουγεννιάτικα καλούδια για το κοινό. Εκεί μπορεί να βρει κανείς χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, περίτεχνες κατασκευές, γλυκά του κουταλιού, σιροπιαστά, λικέρ και πολλά άλλα με στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου, που διοργανώνει αυτό το Bazaar εδώ και πολλά χρόνια.

“Αυτό το bazaar είναι η μοναδική πηγή εσόδων μας, για να μπορούμε να βοηθούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη και που δυστυχώς αυξάνονται συνεχώς”, λέει στο “R” η πρόεδρος του Συλλόγου Λένα Σαμαρά – Μαυραγάνη, η οποία μάλιστα έχει αναλάβει προσφάτως τα ηνία του Συλλόγου ο οποίος είναι ο μακροβιότερος της Αλεξανδρούπολης, αφού ιδρύθηκε αμέσως μετά την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης το 1920.

Το Bazaar θα λειτουργεί έως και την Τετάρτη 05/12 στο εντευκτήριο του Συλλόγου πρωί και απόγευμα.