Κριτής Κριτού: “Όμορφη μοτοσικλέτα, σημαίνει ασφαλής μοτοσικλέτα”

Από μεγάλη συμμετοχή μοτοσικλετιστών, αλλά και κοινού χαρακτηρίστηκε η 4η διοργάνωση Μοτοκαλλιστείων στην Αλεξανδρούπολη με πρωτοβουλία της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Έβρου (ΛΕ.Μ.Ε.).

Για μια μέρα το καφέ Θέατρο του Πάρκου Αλτιναλμάζη μετατράπηκε σε ένα εκθετήριο δικύκλων με μοτοσικλέτες για όλα τα γούστα. Από “φτιαγμένα” παπάκια, μέχρι βέσπες και εκθεσιακές “1000αρες”, οι μοτοσικλετιστές της Θράκης συμμετείχαν στη δική τους γιορτή, το κεντρικό νόημα της οποίας ήταν ότι “η όμορφη μοτοσικλέτα, είναι η ασφαλής μοτοσικλέτα”, όπως είπε στο “R” ο πρόεδρος της ΛΕΜΕ Κριτής Κριτού.

“Η ομορφιά πρέπει να συνάδει με την ασφάλεια και την ποιότητα. Μία μοτοσικλέτα πρέπει να μπορεί να περνάει ΚΤΕΟ. Εδώ δεν υπάρχει καμία μοτοσικλέτα που δεν μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ. Οι βελτιώσεις που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες είναι σε θέματα ομορφιάς και μόνο” τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Κριτού για τις μοτοσικλέτες που διαγωνίστηκαν σε πέντε κατηγορίες: παπάκια, βέσπες, τσόπερ, open tunning και κλασικές μοτοσικλέτες.

Οι πέντε πρώτοι (ένας από κάθε κατηγορία), βραβεύτηκαν με ένα κύπελλο και ένα συμβολικό δώρο από κατάστημα ειδών μοτοσικλέτας. Επίσης, οι γυναίκες συνοδοί τους έλαβαν μία δωροσακούλα από κατάστημα καλλυντικών της πόλης.

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου με αυτή τη διοργάνωση ξεκίνησε των εορτασμό των 40 χρόνων ζωής που συμπληρώνει το 2019.

Δείτε φωτογραφίες: