100.000 € έδωσε το Λαϊκό Λαχείο σε κάτοικο της περιοχής Αλεξανδρούπολης

Πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ είναι εδώ και μερικές ημέρες ένας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ήταν ο τυχερός της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, στην κατηγορία «Εγγυημένο Έπαθλο».

Η συγκεκριμνένη κλήρωση γίνεται κάθε Τρίτη, και την Τρίτη που πέρασε (20/11) ο τυχερός της κληρωτίδας ήταν ο συγκεκριμένος Αλεξανδρουπολίτης. Το λαχείο αγοράστηκε από το πρακτορείο Λαχείων «η Τράπεζα» της Αλεξανδρούπολης και όπως είπε στο «R» ο υπεύθυνος του Θανάσης Τσομακιάν μετά και τις σχετικές κρατήσεις, ο τυχερός θα εισπράξει περίπου 85.000 ευρώ.

Ο κάτοχος του λαχνού δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο πρακτορείο και αυτό μπορεί να μην συμβεί και ποτέ, καθώς η είσπραξη των χρημάτων, γίνεται ούτως ή άλλως από τα γραφεία του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, όπου ο τυχερός μπορεί να πάει μόνος του και χωρίς τη μεσολάβηση του πράκτορα.

Πάντως το Λαϊκό Λαχείο και ο ΟΠΑΠ γενικά έχουν ήδη διαθέσει στην αγορά τις εορταστικές εκδόσεις ενόψει των Χριστουγέννων. Πέρα από την χριστουγεννιάτικη έκδοση του Λαϊκού Λαχείου, μεγάλη έμφαση δίνεται φέτος και στο γνωστό «Σκρατς» το οποίο κυκλοφορεί σε ειδικές τυχερές συσκευασίες πολλών δελτίων σε τιμή προσφοράς.