Το “Πράττω” συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Συνάντηση με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είχαν ο επικεφαλής της κίνησης “Πράττω” και πρώην υπουργός Εξωτερικων Νίκος Κοτζιάς και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Από το δελτίο τύπου που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας σε ό,τι έχει να κάνει τη διαδικασία του Μαΐου, αν και κατά κάποιους μετά την παράιτηση Κοτζιά είχε επέλθει ρήξη. Το δελτίο τύπου πάντως αναφέρει:

Ο Πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς και ο γραμματέας της Κίνησης, Κώστας Καραχάλιος, είχαν σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Συζητήθηκαν αυτοδιοικητικά θέματα, σε καλό κλίμα και υπήρξε σε πολλά ζητήματα σύγκλιση απόψεων. Διαπιστώθηκε συμφωνία για υποψηφιότητες στις περισσότερες περιφέρειες και σε ορισμένους μεγάλους δήμους.

Τέλος, αποφασίστηκε η σύσταση ομάδα επικοινωνίας για τον συντονισμό και την ανταλλαγή σκέψεων, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.