Αλεξανδρούπολη: Απονομή δικαιοσύνης και περισσότερη προσοχή από τους οδηγούς ζητά ο πατέρας της μικρής που χτυπήθηκε στην Άβαντος

Σε φάση ανάρρωσης εισέρχονται πλέον τα δύο 11χρονα κορίτσια που χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη. Η μία εκ των δύο, η Μπαχάρ, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να νοσηλευτεί σε Εντατική Μονάδα Παίδων που το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης δεν διαθέτει, και ο πατέρας της μέσω του “R” στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους.

Ο κος Φ.Κ. έχει ήδη ζητήσει τη συνδρομή δικηγόρου, καθώς όπως λέει έχει εμπιστοσύνη στις αρχές, αλλά στόχος του είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην κινδυνεύουν οι ζωές των παιδιών. Θυμίζουμε οτι το ατύχημα συνέβη όταν τα δύο κορίτσια αποβιβάστηκαν από το αστικό λεωφορείο, όμως το αυτοκίνητο που βρισκόταν πίσω από αυτό, επιχείρησε να το προσπεράσει και τις παρέσυρε (πάντα κατά δήλωση των κοριτσιών).

“Εντάξει, τα κορίτσια τώρα είναι καλά” λέει ο κος Φ.Κ. που η κόρη του υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στη Θεσσαλονίκη, όμως τώρα πια θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως. Το ζήτημα που εγείρει τόσο ο πατέρας της Μπαχάρ, όσο και άλλοι κάτοικοι της περιοχής είναι το ότι πρέπει να γίνει κάτι ώστε να ελέγχεται η ταχύτητα των οχημάτων που διασχίζουν τον συγκεκριμένο δρόμο.

Είναι γεγονός ότι πολλοί οδηγοί κινούνται με μεγαλύτερες ταχύτητες από το κανονικό δεδομένου κιόλας ότι ο συγκεκριμένος δρόμος οδηγεί εκτός πόλης και κατά καιρούς έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά. Μία πρόταση που κερδίζει έδαφος είναι να τοποθετηθούν τα λεγόμενα “σαμαράκια”, αλλά για όλα αυτά θα αποφανθούν οι αρμόδιοι.