Αλεξανδρούπολη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά δύο παιδιά στην οδό Άβαντος

Δύο παιδιά ηλικίας περίπου 11 ετών σοβαρά τραυματισμένα είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο “R”, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 12 το μεσημέρι, μόλις τα παιδιά είχαν κατέβει απο το αστικό λεωφορείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που τα παρέσυρε επιχείρησε να προσπεράσει το σταθμευμένο αστικό λεωφορείο και πάνω στην προσπάθεια του αυτή, προκάλεσε την παράσυρση και τον τραυματισμό τους.

Το ένα εκ των δύο παιδιών νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ το δεύτερο μεταφέρθηκε ήδη στην Θεσσαλονίκη καθώς τα τραύματα του είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

Στο σημείο του ατυχήματος κλήθηκε άμεσα η Τροχαία Αλεξανδρούπολης. Το αυτοκίνητο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ωστόσο δεν έχει γίνει αναφορά για τραυματισμό του οδηγού.

To ατύχημα πάντως ανοίγει για άλλη μία φορά τη συζητηση για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στη συγκεκριμένη περιοχή αναφορικά με την κίνηση των οχημάτων που συνήθως γίνεται με μεγάλες ταχύτητες.